Avtoličarske usluge v Medvodah

Naše podjetje nudi različne avtoličarske storitve v Medvodah, med katerimi so najbolj priljubljene popravila karamboliranih ali drugače poškodovanih vozil. Za popravilo posledic toče uporabljamo metodo barvanja ali hladnega ravnanja s pomočjo vakuumskih naprav. Prav tako se ukvarjamo z popravilom plastičnih delov vozil, kot so odbijači, letve in ogledala, pri čemer uporabljamo postopek lepljenja ali varjenja. Nudimo tudi strojno poliranje vozil, s čimer dosežemo boljši sijaj in zaščito laka. Naša prednost je v lastni lakirno-sušilni komori, ki zagotavlja popolnost postopka in natančnost. Zato smo sposobni zagotavljati visoko kakovostno lakiranje vozil, pa tudi drugih PVC in kovinskih izdelkov. V naši delavnici imamo tudi lastno mešalnico barv priznanega nemškega proizvajalca. Na voljo so nam vodne barve, akrilne barve ter barve za tovorni program, ki nam omogočajo natančno mešanje barve po vaših željah.

Avtoličarske usluge v Medvodah – Uporaba vrhunskih materialov in tehnologij

Vsa avtoličarska dela, ki jih opravljamo, so osnovana na uporabi visoko kakovostnih materialov. Za temelje, predlake, antikorozijske premaze in mase uporabljamo najboljše dvokomponentne osnove, ki jih proizvajajo tuji proizvajalci. Vozila lakiramo in sušimo v naši lastni lakirno-sušilni komori, kjer uporabljamo keramične grelnike za sušenje temeljev, predlakov in kitov. Poleg tega izvajamo tudi druga ličarska dela, kot so brizganje PVC spojlerjev in drugih dodatnih delov ter kovinskih predmetov, kot so kolesa, radiatorji, čelade in druga galanterija. Skratka, uporabljamo najboljše materiale in tehnike, da dosežemo najboljše rezultate pri popravilu in obnovi vozil ter drugih predmetov.

Avtoličarske usluge v Medvodah – Avtoličarska storitev za osebna in tovorna vozila ter motorne kolesa s kakovostnimi barvami in laki

V naši delavnici imamo na voljo vse barvne tone za barvanje osebnih in tovornih vozil ter motornih koles na osnovi vode in dvokomponentnih premazov. Barve in laki, ki jih uporabljamo, so izjemno odporni na različne vremenske pogoje in so visoke kakovosti, izdelani s strani svetovno priznanih proizvajalcev. Naše storitve vključujejo tudi mešanje barvnih tonov v skladu z RAL lestvico z možnostjo izdelave mat, polmat ali visokega sijaja, ter fine ali grobe strukturne granulacije. Poleg tega imamo tudi možnost mešanja poliuretanskega in epoksi laka v vseh barvnih kombinacijah.

Avtoličarske usluge v Medvodah – Strokovno lakiranje vozil vseh vrst ter ličenje platišč in tuning opreme

V naši avtoličarski delavnici opravljamo strokovne avtoličarske storitve za vse vrste vozil, vključno z osebnimi vozili, poltovornjaki in kombiji. Pri lakiranju uporabljamo sodobno opremo, kot je lakirna komora, ter materiale visoke kakovosti, ki so odporni proti koroziji. Pri pripravi vozil za lakiranje uporabljamo materiale za suho brušenje znane blagovne znamke. Poleg tega nudimo tudi ličenje aluminijastih in kovinskih platišč, ki ga lahko izvedemo tudi v chrom efektu. Za ličenje tuning opreme, kot so zunanjih ogledal, pa prav tako uporabljamo iste visoko kakovostne materiale in tehnike. Poleg avtoličarskih storitev izvajamo tudi poliranje vozil ter uporabljamo lastno mešalnico barv firme PPG in materiale drugih priznanih proizvajalcev, ki zagotavljajo visoko kakovost opravljenega dela.

avtoličarske usluge v Medvodah
avtoličarske usluge v Medvodah

Avtoličarske usluge v Medvodah – Specializirano delo za popravilo karoserije, lakiranje in zaščito pred korozijo

Ličenje vozil je specializirano delo, ki obsega barvanje različnih kovinskih ali lesenih površin in predmetov, popravila karoserije ter lakiranje osebnih, dostavnih in tovornih vozil. Pred ličenjem je potrebno oceniti stanje ličenih površin in pridobiti tehnično dokumentacijo ter navodila za zahtevnejša popravila. V današnjem času je lahko del ličenja tudi uporaba računalnika. Poleg priprave barve in barvanja površin, je pomembno tudi nanašanje protikorozijske zaščite in menjava karoserijskih delov. Zahtevno delo zahteva tudi komunikacijo s stranko in svetovanje pri odločitvah o popravilih in vzdrževalnih delih na ličenih površinah.

V našem podjetju se osredotočamo na ličarsko delavnico, kjer nudimo avtoličarske storitve za vse znamke vozil. Naše storitve so na voljo tudi za vse večje zavarovalnice, medtem ko so nekateri večji avtomobilski servisi naše redne stranke. Pri barvanju vozil uporabljamo najnovejšo tehnologijo in imamo na voljo sodobno opremljeno lakirnico ter sušilno komoro. Pri tem pa vedno upoštevamo vse okoljske standarde, saj želimo zagotoviti kvalitetne storitve in hkrati prispevati k varovanju okolja.

ZAKAJ LAK TOM?

V podjetju LAK TOM d.o.o. imamo več kot 25 let izkušenj ter uspešno in strokovno opravičujemo naše kakovostno delo.