Avtoličarstvo Medvode – Kakovostna avtoličarska dela z uporabo vrhunskih materialov

Vsa avtoličarska dela se osredotočajo na uporabo visokokakovostnih materialov. Za začetek odpravimo morebitno rjo s postopkom brušenja, nato pa predel zaščitimo z uporabo temeljev, ki so prav tako dvokomponentni in služijo kot zaščita proti rji. Tudi predlaki in vsi antikorozijski premazi ter tesnilne mase, ki jih uporabljamo, so visoko kakovostni in najboljših proizvajalcev.

Po nanosu predlaka sledi brušenje, da se doseže popolna gladkost površine. Vozilo se nato pripelje v lakirno-sušilno komoro, kjer se nanaša lak na vozilo, ki se na koncu posuši pri temperaturi 60 °C. Poleg tega se izvajajo tudi druga ličarska dela, kot so barvanje PVC spojlerjev in dodatne opreme ter zunanjih PVC ogledal v barvi vozila. Lakiramo lahko tudi druge materiale, kot so kovinski predmeti, aluminijasta platišča, kovinske konstrukcije in leseni elementi, ograje, radiatorji, kolesa, motorna kolesa, PVC ohišja motorjev, bencinski rezervoarji, čelade in podobno. Pri tem se uporablja najboljše možne materiale, da dosežemo najvišjo kakovost in obstojnost.

Avtoličarstvo Medvode – Naše napredne tehnologije zagotavljajo popolno obnovo vašega vozila

Naša storitev vključuje popolno in kakovostno storitev za vaše vozilo na enem mestu. Če pride do kakršne koli poškodbe vašega osebnega, dostavnega ali drugega vozila, vam bomo uredili vse, kar potrebujete, da bo vaše vozilo spet videti in delovati kot novo. Poleg tega izvajamo tudi cenitve vozil, saj smo za večino zavarovalnic pogodbeni izvajalec, kar pomeni, da bomo urejali vašo škodo pri zavarovalnici. Sodelujemo pa praktično z vsemi zavarovalnicami, kar zagotavlja enostavno in zanesljivo storitev. Skratka, vse kar potrebujete za vaše vozilo najdete pri nas, na enem mestu.

avtoličarstvo medvode

Avtoličarstvo Medvode – Lakirno-sušilna komora – najnovejša tehnologija za kakovostno lakiranje in sušenje vozil.

Dandanes so v avtoličarski industriji visoke zahteve glede kakovosti popravil vozil. Zato je izbira pravih delovnih orodij ključnega pomena, med katerimi so kompresorji, brusilna in polirna orodja, brizgalne pištole in lakirne komore. Te orodja so nujna za kakovostno izvajanje del v lakirni delavnici, saj pomagajo pri omejevanju širjenja hlapov v okolico in zmanjšujejo erozijsko ogroženost območja. Ponosni smo na našo lakirno komoro priznanega proizvajalca, ki predstavlja najnovejšo avtoličarsko tehnologijo. Z njeno pomočjo zagotavljamo, da so vozila po popravilu varna, kot so bila pred nesrečo ali poškodbo.

Kombinirana lakirno-sušilna komora proizvajalca nam omogoča opravljanje dveh ključnih postopkov, to sta lakiranje in sušenje, v istem delovnem prostoru. Pri lakiranju se v napravo dovaja svež zrak, ki poskrbi za ustrezne delovne pogoje za delavca, medtem ko se med lakiranjem zagotovi tudi enak odses zraka. Ko se preklopi na režim sušenja, delavec zapusti komoro, saj je za sušenje avtomobila potrebna drugačna temperatura in vlažnost zraka. Komora ima prav tako prisilno kontrolirano ventilacijo, katero upravljamo s pomočjo tlačnih stikal, čelna tehnološka vrata pa omogočajo varen dovoz in odvoz vozil. Poleg tega ima komora tudi lastno razsvetljavo, ki omogoča dobro vidljivost v notranjosti.

Avtoličarstvo Medvode – Visokokakovostna karoserijska popravila in avtoličarska dela za vaše vozilo

Pri nas zagotavljamo visoko kakovostna karoserijska popravila, ki se izvajajo v skladu s strogimi standardi kakovosti. Ko vaše vozilo doživi poškodbe, zahteva kombinacijo sodobne tehnologije in strokovnega pristopa. Naši strokovnjaki uporabljajo najnovejše tehnologije in postopke popravil, originalne nadomestne dele ter natančno opravljajo karoserijska popravila, da vaše vozilo povrnejo v prvotno stanje glede udobja, varnosti in zmogljivosti. Naši strokovnjaki vam bodo strokovno svetovali in vam pomagali pri urejanju postopkov z zavarovalnicami. Ko je delo opravljeno, bodo posebej usposobljeni strokovnjaki preverili kakovost dela in pri predaji vozila vam bodo svetovalci storitev natančno pojasnili račun in skladnost z opravljenimi storitvami.

Avtoličarstvo Medvode – Osvežite videz vašega vozila ali izdelka s kakovostnimi avtoličarskimi deli in lakiranjem v naši delavnici

Želite lepši videz vašega avtomobila? Če se je zgodila kakšna nesreča ali poškodba, pripeljite vaš avtomobil v našo avtoličarsko delavnico. Nudimo visokokakovostna avtoličarska dela, da boste zadovoljni vi in vaš avto. Naši temelji in laki ter vsi zaščitni premazi so na dvo komponentni osnovi, medtem ko so barve in laki prijazni do okolja in izdelani s strani svetovno priznanih proizvajalcev. Za barve lahko tudi naročite mešanje po RAL lestvici. Vozila lakiramo in sušimo v lakirni komori, kar nam omogoča popoln postopek. Če je potrebno, pa uporabljamo tudi keramične grelnike za sušenje. Naša lakirna delavnica ne nudi storitev samo za avtomobile, ampak tudi za druge PVC in kovinske izdelke, kot so npr. spojlerji, čelade, motorji, radiatorji in kovinska galanterija.

ZAKAJ LAK TOM?

V podjetju LAK TOM d.o.o. imamo več kot 25 let izkušenj ter uspešno in strokovno opravičujemo naše kakovostno delo.