Strokovno popravilo in lakiranje vseh znamk vozil

Strokovno popravilo in lakiranje vseh znamk vozil. Pri nas lahko brez skrbi zaupate popravilo svojega vozila, saj znamo popraviti vse – ne glede na to, ali gre za manjšo prasko ali večjo škodo. Za drobna opravila, kot so odstranitev reza ali vdolbine, potrebujemo le en dan, da vaše vozilo spet izgleda kot novo. Pri večjih težavah vam zagotavljamo zajamčeno kakovost storitve.

Želimo, da vaš avto ostane v odličnem stanju, zato se ukvarjamo tudi s popravili karoserije po manjših trkih. Vozilo vam vrnemo popravljeno v najkrajšem možnem času – v manj kot 24 urah. V primeru resnejših težav, na primer nesreče, vam nudimo ustrezne storitve in nasvete za lažje urejanje formalnosti.

Sodelujemo s številnimi zavarovalnicami, s katerimi imamo sklenjene pogodbe, tako da vam lahko zagotovimo brezskrbno popravilo vašega vozila.

V naši avtoličarski delavnici se ukvarjamo s strokovnim popravljanjem in lakiranjem vseh znamk vozil. Za pripravo delov na lakiranje uporabljamo moderne orodja, kot so odsesevalne naprave, in materiale z visoko odpornostjo proti koroziji. Pred lakiranjem vozil uporabljamo materiale za suho brušenje, ki jih proizvaja znana mednarodna znamka.

Strokovno popravilo in lakiranje vseh znamk vozil – Natančno ujemanje originalne barve vašega vozila

V naši mešalnici barv lahko pripravimo barve, ki so identične originalnim barvam vašega vozila, ali pa izberemo barvo po vaši želji.

V naši delavnici uporabljamo sušilno komoro, ki omogoča vrhunsko polakiranje vozila. Pri tem upoštevamo vse okoljske standarde. Naše strokovno usposobljeno osebje uporablja tehnologijo “mokro na mokro”, kar pomeni, da najprej nanesemo toniran predlak na podlago, nato pa barvo avtomobila. Na ta način dosežemo popolno ujemanje barv med originalno barvo avtomobila in barvo popravljene površine. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in visoko tehnologijo lahko opravljamo delno ali celotno lakiranje karoserije, barvanje različnih delov, kot so spojlerji, odbijači in ogledala, lakiranje aluminijastih in kovinskih platišč ter barvanje površin iz umetnih mas. Poleg tega ponujamo tudi čiščenje in poliranje vozila.

V naši delavnici se osredotočamo na zagotavljanje visoko kakovostnih avtoličarskih storitev, zato vam zagotavljamo, da bomo vaše vozilo polakirali z barvo, ki bo enaka originalni barvi. Pri tem uporabljamo samo avtoreparaturne materiale najvišje kakovosti, ki zagotavljajo obstojnost in kakovostno poliranje. Naša prednost je, da hitro in učinkovito opravimo delo, hkrati pa ohranjamo najvišjo raven kakovosti.

Strokovno popravilo in lakiranje vseh znamk vozil – Avtoličarske storitve za različna vozila – od osebnih do oldtimerjev

Naše podjetje ponuja širok nabor avtoličarskih storitev za različne tipe vozil, vključno z osebnimi, kombiniranimi in tovornimi vozili, motorji in oldtimerji. Pri našem delu si vzamemo čas, da se pogovorimo z vami o podrobnostih, ki so vam pomembne, vključno z barvo vozila, in se prepričamo, da bomo strokovno in natančno opravili delo.

Zagotavljamo vam, da bomo vaše osebno ali tovorno vozilo hitro in kvalitetno popravili, pa tudi posamezne obdelovalne površine. Naš cilj je, da je površina po posegu tako dobro obdelana, da je videti kot nova. Če ima vaše vozilo rjo in druge poškodbe, bomo rjo odstranili in avto povrnili v prvotno stanje.

Naši avtoličarji imajo vrhunske spretnosti pri ročnem delu in risanju ter so zelo natančni in potrpežljivi. Redno spremljamo najnovejšo tehnologijo na področju barv in lakov, saj je od teh odvisno kakovostno barvanje vozila, ki bo na izredno visokem nivoju pripravljeno.

Strokovno popravilo in lakiranje vseh znamk vozil – Strokovnost, kakovost in sodobna tehnologija pri karoserijskih popravilih

Avtoličarji uporabljajo različna orodja in stroje, da bi lahko učinkovito in kakovostno opravili svoje delo. Za kitanje obdelovalne površine uporabljajo poliestrski kit, ki ga nanašajo z orodjem za nanašanje kitov, in papir za zaščito neobdelanih delov. Pri ličenju uporabljajo brizgalke za nanašanje različnih barvnih mešanic na obdelovalno površino. Po končanem ličenju pa poskrbijo tudi za nego obdelovalne površine, pri čemer uporabljajo različne izdelke za avtokozmetiko.

Dandanes je izbira pravih orodij ključnega pomena pri opravljanju avtoličarskega dela. Pri nas uporabljamo najnovejšo tehnologijo in strogo sledimo standardom kakovosti pri izvajanju karoserijskih popravil. V naši lastni mešalnici barv lahko ustvarimo barve, ki so identične originalom. Pri popravilu poškodovanega vozila potrebujemo natančno kombinacijo strokovne obdelave in sodobnih tehnoloških postopkov. Skupaj s pravilnim karoserijskim popravilom bomo vaše vozilo povrnili na prvotno raven udobja, varnosti in zmogljivosti. Naš usposobljen kader vam bo pri sprejemu vašega vozila svetoval pri prijavi zavarovalniškega primera in sanaciji vozila. Naši prodajni svetovalci pa vam bodo ob popravilu vozila razložili, kako smo sanirali poškodbo na vašem vozilu ter vam pokazali rezultat.

lakiranje vseh znamk vozil
lakiranje vseh znamk vozil

Popravilo poškodb toče

V našem servisu vam lahko pomagamo pri popravilu poškodb toče na vašem vozilu s tehniko PDR, ki je inovativna metoda popravila udrtin brez lakiranja. Ta tehnika omogoča sanacijo manjših nepravilnosti v strukturi barve vozila, kot so udrtine zaradi toče ali parkiranja. Uporabljamo posebno orodje, ki omogoča oblikovanje poškodovane kovine iz notranje strani, brez poškodb laka. V primerih, ko to ni mogoče, uporabimo dodatno izvlečeno orodje. Če imate na vašem vozilu poškodbe, vas vabimo, da se dogovorite za ogled in cenitev ter da si rezervirate termin za popravilo v našem servisu.

Ponujamo vam visokokakovostne storitve avtoličarstva, vključno s poliranjem, barvanjem in popravilom manjših poškodb laka brez uporabe lakiranja. Naše storitve so namenjene vsem vrstam avtomobilov in uporabljamo le originalne barve tovarn. Poleg tega lahko ličimo celotno vozilo ali pa le posamezne manjše površine. Uporabljamo poseben sistem poliranja, ki vašemu vozilu povrne sijaj.

V naši avtoličarski delavnici imamo lastno lakirno sušilno komoro in druge sodobne avtoličarske pripomočke za ličenje vozil. Tako vam zagotavljamo kvalitetno, hitro in cenovno ugodno lakiranje. Imamo tudi lastno mešalnico barv svetovno znanih znamk, ki nam omogoča, da vam pripravimo barvo po vaših željah in potrebah. Poleg tega vam svetujemo glede rednega vzdrževanja vašega vozila, kot so odstranjevanje rje, poliranje prask in zaščita laka. Priporočamo tudi prvo profesionalno voskanje za lastnike novih vozil, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito pred korozijo.

Za lastnike rabljenih vozil priporočamo temeljit pregled in odpravo morebitnih nepravilnosti na površini laka, ter strojno in ročno globinsko poliranje za obnovitev sijaja vozila. Poleg tega ponujamo poseben premaz za dolgotrajno zaščito površine laka.

Strokovno ličenje avtomobila po najvišjih standardih z uporabo najboljših orodij in materialov

V sodobnem času se pri popravilu avtomobilov zahteva vedno večja kakovost storitev, tudi na področju avtoličarstva. Pri tem je zelo pomembno, katera orodja in materiali se uporabljajo. Visoko kakovostno delo lahko dosežemo le z uporabo najboljših barv, brusilnih papirjev, sesalcev, kompresorjev, brizgalnih pištol in lakirnih komor. Vsa ta orodja in oprema so za strokovno izvedbo avtoličarskih storitev nujna.

Pri nas vam nudimo ličenje avtomobila po najvišjih standardih, pri čemer skrbimo tudi za okolje. Ponujamo vam strokovno svetovanje glede načina in cene popravila, ki bo cenovno dostopno za vas. Naše dolgoletne izkušnje in stalno spremljanje novosti na področju avtoličarstva in avtokleparstva nam omogočajo, da smo usposobljeni za tudi najzahtevnejša popravila. Ponosni smo na svoje znanje in strokovnost, zaradi katerih nam zaupa vse več strank. Zagotavljamo vam, da boste od nas odšli zadovoljni in se boste k nam radi vračali.

ZAKAJ LAK TOM?

V podjetju LAK TOM d.o.o. imamo več kot 25 let izkušenj ter uspešno in strokovno opravičujemo naše kakovostno delo.